Προιόντα
Κόστος αποστολής
Το κόστος μεταφορικών εαν καταθέσετε τα χρήματα σε λογαριασμό της επιχείρησης είναι 5€, και 10€ με αντικαταβολή (πληρωμή κατα την παράδοση). Για να δείτε τους αριθμούς λογαριασμών μας κάντε κλικ εδώ.
Gallery
Δείτε δείγματα από τις δουλειές μας και πάρτε ιδέες για το πως μπορείτε να ομορφύνετε την δική σας εδήλωση!

Praxis GSK - Πυροτεχνήματα εφέ μπαλόνια - Τρόποι αποστολής
1) Courier: οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 16:00 (αφορά τις εργάσιμες ημέρες) παραδίδονται την επομένη ημέρα για τις περιοχές από τον Έβρο μέχρι την Αθήνα, και την δεύτερη ημέρα για τις περιοχές Ήπειρος, Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησος και τα Νησιά.
Ο χρόνος παράδοσης ισχύει για τις εργάσιμες ημέρες και εφόσον δεν δημιουργείται πρόβλημα καιρικών συνθηκών ή άλλων ιδιόμορφων φαινομένων ανωτέρας βίας όπως απεργίες, στάσεις εργασίας, φυσικές καταστροφές ατυχήματα κλπ.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται αμέσως εφόσον μας έχετε δώσει σωστά στοιχεία και μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά άμεσα μαζί σας για επιβεβαίωση και πιθανές διευκρινήσεις.
Η παράδοση γίνετε από τις 10:00 έως τις 16:00 ανάλογα με την διακίνηση της αγοράς. Παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα χρεώνεται 2 ευρώ επιπλέον. Παράδοση Σαββάτου χρεώνεται 1:50 ευρώ επιπλέον. Εφόσον μας έχετε δώσει E-mail θα πάρετε ενημέρωση που περιέχει και σύνδεσμο ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής από το ίντερνετ έτσι ώστε να σας βοηθήσει στην παραλαβή αν μετακινήστε ή σας έχει προκύψει κάτι απρόοπτο.
Τα δέματα που περιέχουν πυροτεχνήματα περιτυλίγονται με λαμαρίνα αλουμινίου για προστασία κατά την μεταφορά και την αποθήκευση μέχρι την στιγμή που θα καούν. Σημείωση: πριν την αποστολή γίνεται επιβεβαίωση της παραγγελίας και ενημερώνεστε για το σύνολο του κόστους. Το κόστος που πληρώνετε με την παραλαβή θα είναι μόνο αυτό που σας έχει δώσει κάποιος εκπρόσωπος της επιχείρησης. Ο κούριερ δεν μπορεί να σας ζητήσει άλλα χρήματα για κανένα λόγο.

2) Μεταφορική: παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική όταν ο όγκος είναι μεγάλος είτε έχουν μεγάλο βάρος ( παράδειγμα κιβώτια με όγκο 50 χ 48 χ 72 είτε 30 κιλά ). Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 7 ημέρες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται ο παραλήπτης. Αποστολή με μεταφορική γίνεται συνήθως σε εμπορικές παραγγελίες και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάτε από την μεταφορική που εξυπηρετεί την περιοχή του πελάτη. Για την Αθήνα εξυπηρετεί μεταφορική που βρίσκετε στην περιοχή του Βοτανικού. Για την Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί μεταφορική που βρίσκετε στην περιοχή Καλοχωρίου.

Σημείωση: το δίκτυο διανομής στην Ελλάδα διαθέτει 350 καταστήματα εξυπηρέτησης στις κυριότερες πόλεις. Τα καταστήματα αυτά παραδίδουν τις παραγγελίες (με το συγκεκριμένο κόστος που αναφέρεται στο "Κόστος αποστολής") εντός των πόλεων και περιμετρικά σε 3 έως 8 χιλιόμετρα ανάλογα με την περιοχή. Για τα χωριά και τις περιοχές που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία από το κατάστημα που βρίσκετε κοντά σας με το ίδιο κόστος. Η παράδοση σε χώρους μακριά από τα καταστήματα χρεώνεται χωριστά.