Προιόντα
Κόστος αποστολής
Το κόστος μεταφορικών εαν καταθέσετε τα χρήματα σε λογαριασμό της επιχείρησης είναι 5€, και 10€ με αντικαταβολή (πληρωμή κατα την παράδοση). Για να δείτε τους αριθμούς λογαριασμών μας κάντε κλικ εδώ.
Gallery
Δείτε δείγματα από τις δουλειές μας και πάρτε ιδέες για το πως μπορείτε να ομορφύνετε την δική σας εδήλωση!

Praxis GSK - Πυροτεχνήματα εφέ μπαλόνια - Τρόποι πληρωμής
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω:

1) Αντικαταβολή. Το κόστος της παραγγελίας μαζί με το κόστος μεταφοράς και παράδοσης πληρώνεται κατά την παραλαβή των προιόντων στο χώρο του πελάτη ή στο κατάστημα παράδοσης της περιοχής σας (ο τόπος και το κόστος παράδοσης ορίζεται πριν την αποστολή). Σημείωση: Το ποσό που πληρώνετε σε παραλαβή από κούριερ είναι το σύνολο του κόστους μίας παραγγελίας μαζί με το κόστος μεταφοράς και παράδοσης. Ο κούριερ δεν μπορεί να ζητήσει χωριστά χρήματα γιατί το κόστος έχει ενσωματοθεί από πριν και σας έχει γνωστοποιηθεί. Η αντικαταβολή μπορεί να είναι μετρητά είτε επιταγή, κάτι που συμφωνείται πριν την αποστολή της παραγγελίας.

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Συνεργαζόμενες τράπεζες: Εθνική. Πριν κάνετε κατάθεση θα πρέπει να ενημερωθείτε για τα έξοδα μεταφοράς και παράδοσης. Η μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς από το ίντερνετ γίνετε γρήγορα εύκολα με ασφάλεια και φθηνότερα.¨Οταν κάνετε κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό μας θα πρέπει να μας δώσετε ενημέρωση της κίνησης που κάνατε με e-mail είτε με φαξ. Σημείωση: η κατάθεση γίνετε πριν την αποστολή της παραγγελίας. Το κόστος παράδοσης όταν γίνετε κατάθεση είναι 5 ευρώ λιγότερο.
Διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί για κατάθεση:
Εθνική: GR740 110 377 00000 377 001 02009
Δικαιούχοι λογαριασμών Καυκαλή Αναστασία του Δημητρίου.

Διευκρίνηση: Αν καταθέσετε ποσό σε λογαριασμό της επιχείρησης θα πρέπει να μας ενημερώσετε.
Τα έξοδα μεταφοράς ποσού της τράπεζας επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον πελάτη.

3) Επιταγή. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με επιταγή 30-60-100-150 ημερών εφόσον μας το κάνετε γνωστό από πριν και συμφωνήσουμε ότι γίνετε δεκτή η επιταγή σας και ο χρόνος πίστωσης που ζητάτε. Σημείωση: για να συμφωνήσουμε πληρωμή με επιταγή θα πρέπει να μας δώσετε στοιχεία για να πιστοποιήσουμε την φερεγγυοτητά σας.