Προιόντα
Κόστος αποστολής
Το κόστος μεταφορικών εαν καταθέσετε τα χρήματα σε λογαριασμό της επιχείρησης είναι 5€, και 10€ με αντικαταβολή (πληρωμή κατα την παράδοση). Για να δείτε τους αριθμούς λογαριασμών μας κάντε κλικ εδώ.
Gallery
Δείτε δείγματα από τις δουλειές μας και πάρτε ιδέες για το πως μπορείτε να ομορφύνετε την δική σας εδήλωση!

Praxis GSK - Πυροτεχνήματα εφέ μπαλόνια - Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω:

1) Από τις σελίδες του on-line καταστήματος www.praxisgsk.gr. Επιλέγετε κάθε προϊόν που σας ενδιαφέρει ορίζετε την επιθυμητή ποσότητα και πατάτε προσθήκη στο καλάθι. Αυτή η επιλογή σας μεταφέρει σε μια σελίδα όπου δημιουργείται μια λίστα με επιλογές προϊόντων. Στην λίστα αυτή που λέγεται Περιεχόμενα Καλαθιού μπορείτε να αλλάξετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει, επίσης μπορείτε να ακυρώσετε κάθε επιλεγμένο προϊόν της λίστας πατώντας Διαγραφή. Σε αυτή την σελίδα πατάτε Συνέχιση Αγορών αν θέλετε να κάνετε και άλλες επιλογές είτε Ολοκλήρωση Αγορών αν έχετε τελειώσει τις επιλογές των προϊόντων. Δεν είναι υποχρεωτικό να γίνετε μέλος για να κάνετε παραγγελία. Η εγγραφή ως μέλος θα σας διευκολύνει σε επόμενες επισκέψεις στο κατάστημα. Κατόπιν θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στα ανάλογα πεδία και πατάτε Αποστολή Παραγγελίας. Πριν την αποστολή της παραγγελίας κάποιος εκπρόσωπος της επιχείρησης θα επικοινωνήσει μαζί σας.

2) Παραγγελίες στα τηλέφωνα 24610-22641 & 24610-26941 σε ωράριο εμπορικών καταστημάτων. Θα συνομιλήσετε με εκπρόσωπο της επιχείρησης που θα σας διευκολύνει στις επιλογές σας. Υπενθυμίζουμε ότι τις γιορτινές ημέρες που αυξάνετε η κινητικότητα της αγοράς η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας μπορεί να σας δυσκολέψει. Κάντε τις αγορές σας εγκαίρως.

3) Παραγγελίες με αποστολή φαξ στο 24610-28738 οποιαδήποτε ημέρα και ώρα. Παρακαλούμε τα στοιχεία σας να είναι ευδιάκριτα και επαρκή για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή.

4) Παραγγελίες σε κινητά τηλέφωνα 6944-303061 6944-842317 & 6944-732132 από 9.00 έως 23.00.

5) Μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στην οδό Κ.Παλαιολόγου 8 Κοζάνη. Για τούς επαγγελματίες ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να έχετε συμφωνήσει συγκεκριμένο ραντεβού για να σας διατεθεί ανάλογος χρόνος στην εξυπηρέτησή σας.

6) Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα από επιλεγμένους συνεργάτες μας. Πληροφορίες στα παραπάνω τηλέφωνα επικοινωνίας.

7) Παραγγελίες με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail)

8) Επικοινωνία με Skype στο "PraxisGSK".